The Flash

flash

Yuri Krasnoshek er grafisk designer og har laget denne utrolig flotte utgaven av Flash. Et enkelt design, men veldig smart bruk av den røde bakgrunnen som er av samme farge som drakten til Flash.

flash

Flash av Yuri Krasnoshek

Yuri har her benyttet seg av flatt design hvor man bruker minimalistiske elementer, typografi og farger. Flat design går ut på ikke 3 dimensjonelle elementer, men Yuri har lagt til mørkere toner for å skape effekten av dybde. Vi får følelsen av at figuren står ut av skjermen. Slikt design er mest brukt til å designe apper og piktogrammer til maskiner, men stadig flere og flere benytter denne typen design til å lage spennende og kreative arbeider som dette.

flash

Flash av Yuri Krasnoshek

 

Yuri Krasnoshek gir bort denne helt gratis. Det er bare å laste ned å bruke den som mobil bakgrunn eller på arbeidsmaskinen din. Filen man laster ned er av typen .zip og i denne ligger Flash som ferdig jpg bilder for datamaskiner og mobil. Han har til og med lagt med en pdf utgave som inneholder hele Flash som en vektorisert fil. Denne kan åpnes i illustrator hvor du da står fritt til å endre hva du måtte ønske.

 

0 comments

Leave a reply