Réhahn Photography

dame med hånd over munnen

Réhan skriver på sin side at å smile er en global måte å uttrykke følelser på, men Réhan ser forbi disse muskelspenningene og fokuserer på detaljene som gjør smilet så viktig. Rynkene rundt øynene er et spor etter livets avtrykk på kroppen. Til tross for fattig eller gammel, bildene viser levetiden i alder. Alt fører til øynene som aldri forandrer seg og viser deres levemåte, tankegang og deres virkelig skjulte smil.

dame med hånd over munnen

mann med hånd over munnen

 

Réhan har hatt en fantastisk reise gjennom Vietnam og fotografert denne serien av helt utrolige flotte bilder. Han viser god komposisjon og god kontroll på naturlig lys. Han er en dyktig portrett fotograf som får personene forran kamera til å uttrykke sitt skjulte smil.

dame med hånd over munnen

dame med hånd over munnen

pike med hånd over munnen

Réhan har alltid hatt lidenskap for reise og foto, noe som førte han til Vietnam via en frivillig organisasjon. Han falt for Vietnam og ha brukt mye tid på å bli kjent med landet og dems kultur gjennom sitt kamera. Réhan har gitt ut en bok om sin reise til Vietnam og denne kjøpes på hans hjemmeside.

dame med hånd over munnnen

dame med hånd over munnen

dame med hånd over munnen

Vi kan se i bildene at hans lidenskap ligger virkelig i fotografering og i det å formidle følelser og stemning. For å se flere bilder fra Réhan så kun du besøke ham på rehahnphotographer.comFacebook.com, Instagram, Google+, Flickr og 500px.

 

0 comments

Leave a reply