Adam Quest

fugl på fingeren som plystrer

Adam Quest er en illustratør fra Poznan i Polen som lager illustrasjoner for magasiner i art deco stil.

Art deco var en bevegelse innenfor dekorativ kunst på tidlig 1900 tallet som vokste til å påvirke arkitektur, mote og visuell kunst. Ordet er fransk og kommer fra Exposition Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes. Flere av arbeidene til Adam Quest bærer tydelige preg av art deco stilen som denne kvinnen i full fart med barnet på ryggen og mobilen i hånden. Bildet inneholder fin bevegelse som er skapt ved å bruke linjer. Solen i bakgrunnen får kvinnen til å stå ekstra frem og gjør dette til en spennende illustrasjon.

springende dame, barn og mobil

Vi synes dette bildet passer til dagens kjærester, hvor det er viktig å være sammen og nyte noe så fint som en solnedgang, men vi har en liten uvane med å sjekke hva som foregår på de sosiale mediene samtidig. I illustrasjonen blir det brukt humor og noe vi kan kjenne oss igjen i. Adam har her en fin sammensetning av komplimentær fargene blå og orange og han har et fint utsnitt med runde hjørner og sirkulære former.

to personer og en mobil

 

Infografikk er en grafisk representasjon av informasjon, data eller kunnskap ment til å vise frem intrikat informasjon raskt og tydelig. Man må han en god forståelse av innholdet som skal vises og en god kommunikasjon via illustrasjoner og piktogrammer for å kunne formidle informasjonen på riktig måte. Adam viser kontroll over både informasjonen og bruk av illustrasjoner og piktogrammer. Vi ser her også god fargebruk av både primær og sekundær farger samt at Adam er en meget flink illustratør.

mann og infografikk

mann og infografikk

Mann med to bilder inn i hodet

 

Adam lager arbeider for kunder, men han lager også mye til seg selv, siden det er dette han brenner for, det er dette som er hans store lidenskap. Alle hans jobber ser ut til å være vektor grafikk. Det vil si illustrasjoner som ikke er begrenset av piksler, slik at man kan skalere dem både større og mindre uten at det vil gå utover kvaliteten slik det gjør med bilder som består av piksler. Vi har lagt med flere av hans arbeider slik at man kan la seg inspirere av alt han gjør. Her er det både litt politisk og litt fan art. For å se flere arbeider kan dette gjøres på Facebook og Behance. Hvis Adam skulle være illustratøren som trengs til neste prosjekt kan han kontaktes på denne epostadressen adamquest1@gmail.com.

dame med barn på ryggen og start pistol

vaskemaskin

timeglass

Luke skwalker og darth vader

legge, pille i en hånd og dollar tegn i den andre

0 comments

Leave a reply