David de Ramón

David lager illustrasjoner for malerier, magasiner, aviser, reklame, firma prosjekter, karakter design og andre prosjekter han finner interessant. David er en anerkjent frilans illustratør som bor og jobber utifra Madrid, Spania. Hans illustrasjoner har blitt anerkjent  i flere internationale publikasjoner som Communiaton Art, New York Society of Ilustratos, Spectrum Fantastic Art og mange fler.

David er en utrolig flink kunstner, som lager livlige karakterer og setter dem inn i et spennende miljø. Alle hans illustrasjoner har en fortelling å fortelle. Her er det bare å ha god tid å nyte kunsten og fortellingen som blir fortalt. Vi har falt veldig for koveret til Opticks Magazine med bryteren i flamme maske. Kontrasten dette bildet gir, med den muskuløse bryteren og den lille ukulelen. Man kan lese hele historien bak bildet på hans blogg, her ligger det en gif-animasjon som viser arbeidsprossen fra skisse og til den ferdige illustrasjonen.

Opticks Cover av David de Ramón

Opticks Cover av David de Ramón

Opticks back av David de Ramón

Opticks back av David de Ramón

Hans arbeid er veldig godt gjennomført med bruk av farger og skygger, som skaper en troverdighet og dybde i bildet. David har laget en illustrasjon for The Mushroom Company, her han laget en figur med sopp i skjegget, skyggen i dette bildet er veldig godt gjennomført med dybde og retning, og det er helt utrolig å se på alle detaljene, som tatoveringene på armene og det fyldige skjegget.

The Mushroom Company av David de Ramón

The Mushroom Company av David de Ramón

 

Uten lys og skygge så ville ikke bildet gitt oss den historien som bildene til David gir oss. Å ha slik kontroll på lys er en kunst i seg selv. Illustrasjonene til David er harmoniske og dynamiske. Bildene står som en enhet og har god balanse. Illustrasjonene har god bevegelse og fin flyt for øynene i forhold til hvor blikket skal falle og hvilken retning de skal gå. David gir oss spenning i bildene ved å gi oss noe uventet i detaljene sine. Å se så gjennomførte og gode illustrasjoner er en fryd. Det å kunne tegne slike detaljer, kontraster, skygger, figurer, elementer og skrifttyper krever en god kunstner.

The Beach av David de Ramón

The Beach av David de Ramón

 

David de Ramón selger sine illustrasjoner via Society6. Prisene starter på 25 dollar og helt opp til 85 dollar, men de er uten tvil verdt pengene med et så flotte illustrasjoner.

Når man er inne på siden til Ramón, så hold et lite øye med ikonet ved siden av hans navn. Øyet som ligger i munnen blunker til deg. Bare dette gir en indikasjon på at David er veldig nøye på detaljer og helheten i hans arbeider.

David har en helt fantastisk fantasi og det er dette vi trenger for å skape nye ideer. Evnen til å fantasere som et verktøy for å stimulere kreativiteten, kan utvikles med trening og dette kan du gjøre sammen med David de Ramón. På Domestika.org holder David tegne kurs hvor han går igjennom hvordan han jobber med å lage skisser,  valg av farger, skygger og helt frem til det ferdige arbeidet og han deler til og med sine triks og arbeidsmetoder.

Blues av David de Ramón

Blues av David de Ramón

Menina Catrina av David de Ramón

Menina Catrina av David de Ramón


Du kan følge David de Ramón på Facebook, Behance, Domestika, Twitter og David de Ramón blogg.

0 comments

Leave a reply