Canva.com

Yoga retreat

Designverktøy uten like.

Canva er en nettside som gir både profesjonelle og amatør designere et kjempe verktøy for å lage plakater, flyere, innbydelser, takkekort, presentasjoner, facebook cover, visittkort, menyer for restauranter, brev maler, postkort, fotokollasj og alt uten å måtte eie eller å ha installert programmer på egen maskin. Alt foregår på nettsiden deres.

restaurant meny

Canva tilbyr en gratis versjon, hvor du får tilgang til noen bilder, fonter og symboler, samt en hel del maler, men skulle man velge å betale så får man tilgang til alt de har.
De har et veldig stort bilde og symbol arkiv, så her er det bare å teste og sette sammen til man  får det uttrykket man vil ha. De har til og med laget en design skole for inspirasjon og kurs i hvordan man skal sette opp plakat, visittkort, invitasjoner med mer. De har et godt utvalg av fonter, som vil dekke behovet til de aller fleste.

kasett retro casette text here
top class ABCDEFG

Canva er enkel å navigere i. På høyre side har man menyer for å velge oppsett, text typer, bakgrunner og mulighet for å laste opp egne bilder, symboler og logoer. Ved å trykke på teksten inne på selve scenen, kan man velge skrifttype, vekt, størrelse og farge. Canva gir selvfølgelig ikke samme friheten som om man skulle ha adobe illustrator, photoshop eller inkscape. Hvor du har muligheten til å ta fullkontroll over alle elementer og kunn fantasien kan stoppe deg. Canva er en veldig god erstatning og de jobber konstant med utvikling. Firmaet har hatt en utrolig vekst og kommet langt siden de starte i juli 2012. De har per i dag hele 150 000 brukere. Du kan lese hele historiens dems her

 

Love
you never have to say that you were wrong
steak night

 

Du kan følge Canva på disse de sosiale mediene Facebook, Twitter, Google+, Pinterest og Instagram. De sender ut masse inspirasjon på alle sine sosiale medier og er man i denne bransjen så vil vi anbefale å følge Canva.

0 comments

Leave a reply