ChocoToy

mange tegnet figuere som ligner sukkertøy

Konseptillustrasjon som ble født i en union av kreativitet, galskap, sinne, talent, følelser, med karakteristisk omriss og farger som fanger oppmerksomheten til alle.

ChocoToy er et selskap som ble startet i 2012 og de lager konseptillustrasjoner. De skriver selv at firma ble født i en union av kreativitet, galskap, sinne, talent, følelser, med karakteristisk omriss og farger som fanger oppmerksomheten til alle. Og det må virkelig sies, dette er morsomme, fargerike og spennende figurer som får de aller fleste til å smile. Figurene er en blanding av leker og godteri. Chocotoy er laget for de unge i Venezuela, men de inspirerer også mange designere verden rundt.

Ekorn som lignet sjokoladeis
tegnet iskrem med ansikt

 

Figurene deres forestiller både personer og elementer som godteri, høytaler og blomsterpotter. Karakterene er alltid overlykkelig og i bevegelse. Komposisjonene inneholder gode konstraster både i størrelse og farger. ChocoToy er fulle av detaljer og vi anbefaler og ta en god titt på bildene, slik at man kan se alle detaljene som skaper denne gode og spennende helheten.

motorsykkel gammel mann med tatoveringer og en hund med bart tegnet

 

jente med godteri som flyr rundt tegnet
mange høytlarer med en stor i midten med briller

Du kan finne ChocoToy på Behance, Facebook, Instagram og Twitter.

 

0 comments

Leave a reply