Brandon Kidwell

Hånd og hode

Brandon Kidwell har et flott syn på sammensetning av bilder. Han kan fortelle helt utrolige historier med sine komposisjoner. Teknikken hans er å sette sammen flere bilder, slik at bildene kan formidle et større budskap. Slike bilder kalles kompositt og man gjør dette ved å blande lag sammen og jobbe med alle lagene slik at bildet i seg selv blir en komposisjon og en enhet.

Brandon har laget en bildeserie som heter visdom til mine barn. En serie vi synes er helt fantastisk og som krever kreativitet og mye erfaring for å skape slike flotte bilder. Bildene bærer preg av god planlegging og god gjennomføring både fotografisk og i det digitale arbeidet.  Kidwell er en fotograf som bruker naturlig lys og er fokusert på arkitektur, natur og portrett. Brandon har ikke bare en stil, men har klart å mestre flere stilarter meg god presisjon og med gode komponeringer ved bruk av det gylne snitt. Han plaserer fokuspunktet i bildene direkte i det gylne snitt, noe som gjør at hans arbeider har det lille ekstra og som gjør det mer attraktivt i våre øyne. Når man kikker på hans bilder er det lett å se hans lidenskap til fotografering og kompositt bilder.

to hender med ansikt

Svikt og anger er reservert for de som er redde for å rekke ut med sitt hjerte.

hode med bilde inne i

For å finne ditt mot, må du først finne din frykt.

Hånd med ansikt inne i

Noen ganger er det vi frykter mest, bare noe vi ikke har forstått ennå.

Hånd med bilde inne i

For å finne sannheten, må man noen ganger se inn i mørket.

To hender med hode inne i

For å følge hjertet ditt, må du først finne ditt sinn.

hode med bilde inne i

Tapt tid, blir aldrig funnet igjen.

hode med bilde inn i

Å være fri, betyr å ha mot til å slippe taket.

Med Photoshop er det fullt mulig å gjøre det Brandon gjør med bildene. Ved å bruke blendings modus, opasitet og masker. Man kan da legge flere bilder oppå hverandre, bruke masker til å viske bort områder som ikke skal synes og da til slutt blande sammen lagene for å skape en helhet. Behandling av kontrast og farger er avgjørende for at bildet skal fungere som en enhet. Brandon Kidwell har en egen side med kurs, hvor han viser skritt for skritt åssen han har jobbet med noen av bildene sine, med noe så enkelt som en iPhone applikasjon.

0 comments

Leave a reply