Zhang Jingna

dame lukter på en blomst

Zhang Jingna har jobbet for Vogue China, Elle Singapore og British journal of Potography, Canon, Mercedes Benz, Sony, Wacom, Forbes og mange andre. Hun har hatt en solo utstilling i Singapore på The Arts house og Japan Creative Centre. Hennes utstillinger inkluderte “Aglimpse at Photo Vouge” ved Galleria Carla Sozzani i Milan og “Your Favorite Artis´s” ved Joshua Liner Gallery i New York.

dame

Brithis journal of Photography av Zhang Jingna

Digital PhotoPro av Zhang Jingna

Digital PhotoPro av Zhang Jingna

forside elle med en dame

Elle av Zhang Jingna

forsice for magasin med en dame

Factice av Zhang Jingna

Jingna ble utnevnt til mester fotograf for året av Master Photographers Association i 2007. Og fotograf for året av Elle awards i Singapore i 2011. Jingna har fått mange flotte utmerkelser som man kan se på hennes side. Hun jobber nå med Motherland Chronicles kunstbok. Zhang Jingna er født i Beijing men bor og jobber utifra New York. Jingna fant sin lidenskap for foto da hun gikk på kunst skolen. Hun falt helt for foto som et medium for å uttrykke hennes kunst slik at hun kan vise frem hennes lidenskap og inspirere andre.

skjønnhets bilde, nærbilde

Elle Russia beauty Anya Kazakova av Zhang Jingna

dame kledd ut i renessanse klær

Nu renaissance aritocracy av Zhang Jingna

dame kledd ut i renessanse klær

Nu renaissance aritocracy av Zhang Jingna

Zhang Jingna har flotte visjoner hun viser frem i sine arbeider om det er for en kunde eller om hun gjør personlige arbeider. Hun skaper flotte scener og utrolig flotte og vel komponerte komposisjoner. Bildene har en fantastisk glød og utfolder seg som flotte kunstverk. Hun viser en utrolig flott kontroll over lyset, hun viser oss både skarpe og dype skygger samt myke og lyse. Det virker som hun bruker alt fra små lyskilder med et veldig hardt lys og opp til kjempe store paraplyer og softbokser for å få de myke skyggene som minner oss om vindulys. Hennes modeller er godt plassert med øyne plassert rett i det gylne snitt og med utrolig flotte bevegelser i bildene. Man kan lett følge rytmen i bildet og dette gjør at bildene kommuniserer utrolig flott.

dame holder røkelse

Motherland Chronicles Erin av Zhang Jingna

dame holder et lys

Motherland Chronicles The Seer av Zhang Jingna

dame under vann

Motherland Chronicles av Zhang Jingna

Zhang Jingna har en flott blogg, hvor hun legger ut tips om hvordan du kan selv kan bli en bedre fotograf samt hvordan du kan tilnærme deg mere læring. Hun skriver om åssen de forskjellige fotograferingene foregår og hva du må kunne for å overleve i bransjen. Et av hennes tips er å gjøre personlige arbeider slik at man skiller seg utifra andre fotografer og får vist frem hva man kan slik at man kan tiltrekke seg nye kunder og prosjekter man virkelig vil jobbe med.

dame sitter i et vindu

Forgotten Fairytails av Zhang Jingna

dame som stiger opp av vannet

Lilith av Zhang Jingna

nærbilde av dame

Promised dreams av Zhang Jingna

portrett bilde av en dame

Shirotsuki av Zhang Jingna

portrett bilde av en dame

The Coldest day av Zhang Jingna

Du kan følge Zhang Jingna på facebook, instagram, twitter, tumblr, pinterest, zhangjingna.com og selsagt hennes egen blogg.

0 comments

Leave a reply