Flavio Montiel

robot med høytalere

Flavio Montiel er en Art Director og 3D artist som jobber utifra Säo Paulo i Brasil. Han har hele tiden hatt en stor lidenskap til 3D og har brukt 10 år på å lære seg kunsten. Han har jobbet som Art Director for Harley-Davidson, men sluttet der for å starte et eget studio, som han har kalt Bodi Multimedia og som fokuserer mer på web. Det var rundt disse tider han fant ut at han ikke kunne holde tilbake hans lidenskap for illustrasjon og begynte så med frilansjobber innen illustrasjoner.

mann i verdens rommet

Astro metal front av Flavio Montiel

person med photon hode

Photon av Flavio Montiel

Kråke

The Herald av Flavio Montiel

Flavio har en helt utrolig portfolio som du kan se på hans hjemmeside flaviomontiel.com. Hans Illustrasjoner er helt fantastiske og du kan virkelig se hans lidenskap og skaperglede som utfoldes i hans kunst. Bildene hans inneholder flotte detaljer, merkverdig fargebruk og en fantastisk komposisjon.

elg med løvblader i geviret

Autumn leaves av Flavio Montiel

en person med jetpack på ryggen

Jet & Go av Flavio Montiel

hånd fra himmelen knuser en bil

Universe, smash av Flavio Montiel

Flavio jobber ikke bare fantastisk bra med komposisjon og flotte illustrasjoner, men er også utrolig dyktig på hvordan han jobber med lyset. Han setter flott lys om det enten er baklys, frontlys eller en nydelig plassert butterfly. Man ser tydelig at Flavio har jobbet som Art Director med å komponere slike flotte og fantastiske komposisjoner hvor alt ned til minste lille detalj er planlagt. Flavio viser også virkelig hvor flink han er med 3D programmer og hvor fantastisk hans arbeider blir prosessert og rendret ut.

robot med høytalere

Audiomat av Flavio Montiel

person med rødt merke i panne

Replica av Flavio Montiel

Det er lett å sette seg inn i hvordan Flavio kommuniserer. Han er tydelig og leverer budskapet på en flott måte, hvor alt er godt illustrert. Han viser også at han har full kontroll på skrifttypene sine. Riktig bruk av skrifttyper til stilarter og til budskap er viktig for å skape troverdighet og en enhet.

hårføner med gassbeholder

Le Pyro Blower av Flavio Montiel

tekst we can plant a house

We can plan a house av Flavio Montiel

Du kan følte Flavio Montiel på Behance, Dribble, Facebook og flaviomontiel.com

0 comments

Leave a reply