Pedro Campos

Pedro Campos jelly beans

Pedro Campos er en kunstner som er basert i Madrid og har spesialisert seg på det man kaller hyperrealistisk (fotorealisme). Pedro bruker tradisjonelt malerverktøy og metoder med stor selvtillit. Fra ung alder har han jobbet i forskjellig kreative miljøer, dekorert nattklubber og restauranter og jobbet som illustratør. Campos har studert kunst restaurering i Madrid og jobbet med møbler, bilder og skulpturer. Når han ble 30 år begynte han endelig å ta opp oljemaling igjen og begynte å forme sin karriere. Pedro har hatt utstillinger i London, Andorra, Spania og Canada.

 

Oljemaleri på lerret av Pedro Campos – Bil

 

Pedro Campos

Oljemaleri på lerret av Pedro Campos – Dame ben

 

Pedro Campos

Oljemaleri på lerret av Pedro Campos – Kellogg´s og Tomat suppe

Fotorealisme er en utrolig stilretning innen malerkunst. Det er nesten vanskelig å tro at bildet er malt og ikke tatt med et fotoapparat. Hele meningen med malerkunsten er å gjøre det mest mulig realistisk. Kunstnerne må gå ekstremt til verks for å kunne fange lyset, glansen og skyggene. Enkelte kunstnere bruker noe som kalles airbrush for å ikke få penselstrøk. Pedro Campos bruker kun tradisjonelt utstyr og dette gjør han uten å etterlate et eneste merke. For det er glansen som skaper det realistiske utseende.

Oljemaleri på lerret av Pedro Campos – Jelly beans

 

Pedro Campos

Oljemaleri på lerret av Pedro Campos – Jelly beans

 

Oljemaling på lerret av Pedro Campos – Coca-Cola bokser

Kunsten til Campos trekker seg mot pop sjangeren, med tanke på glasset med jelly beans og Coca-Cola boksene. Popkulturen handler om det kjente og likte og som ofte er å se underholdningsbransjen.Det er mulig å se fler av hans arbeider og følge han på pedrocampos.net, Facebook, og Instagram

0 comments

Leave a reply