Alexis Marcou

Alexis Marcou har utviklet en unik kunststil gjennom årene ved å kombinere tradisjonelle tegnemetoder og digitale verktøy. Han er kjent for å bruke intrikat skyggelegging og geometriske linjer. Han har jobbet frilans for kjente firmaer som Nike, PepsiCo, Hewlett Parckard, BMW, ESPN og fler.

 

Bilde Alexis Marcou HVMN Ketone

HVMN Ketone er en klinisk godkjent (i USA) superbrensel (drikke) som kan brukes for å forbedre trening, restitusjon og ytelse. Alexis Marcou har jobbet sammen med HVMN og laget disse flotte tegningen for markedsføring og merkevarebygging. Alexis tegnemetode komplementerer produktet og får det frem på best mulige måte. Skarpe linjer og god bevegelse fremmer virkelig kundens behov.

Tegning av Alexis Marcou for HVMN Ketone

 

Tegning av Alexis Marcou for HVMN Ketone

 

Tegning av Alexis Marcou for HVMN Ketone

Alexis Marcou bruker flotte skyggeleggings teknikker også kalt skravering ved å sette et jevnt mønster av parallelle linjer. Denne teknikken stammer helt tilbake fra middelalderen. Hans røde linjer som definere retningen i bevegelse er lagt til ved bruk av digitale verktøy og dette skaper en flott kontrast og spenning i bildene. Illustrasjonen til Alexis har god gjengivelse av idretten som henviser til kunnskapen om sport som ligger bak. Alle sportsgrener har sine former av bevegelse, det å kunne legge mest mulig vekt bak et straffespark, det å holde moment i basketball og vektforflytning under sykling.

 

Bilde av Alexis Marcou som tegner Baskeballspiller

 

Bilde av Alexis Marcou som tegner syklist

Hvis du ønsker å følge Alexis Marcou kan du gjøre det på hans hjemmeside www.alexismarcou.comBehance, Facebook, Twitter og  Dribbble

 

Bilde av pulten til Alexis Marcou

0 comments

Leave a reply