Nita Ravalji

Nita Ravalji startet sin karriere i 2006 som CG artist. Det er en som lager 2D og 3D elementer, tekstur, miljø og figurer til spill og animerte filmer. Alt blir laget på datamaskiner, og derfor tittelen CG som står for computer generated images. Nita jobber for Weybec hvor hun lager kort animerte filmer, spill og reklame.

Nita Ravalji

Figurene til Nita Ravaljier søte, sjarmerende og man får lyst til å vite mer om dem. Dette er en veldig god egenskap som CG artist å kunne skape nysgjerrighet rundt sine karakterer. Hun har et unikt øye til detaljer og man se nyansene som lagt ned for å skape et kunstverk ut av hver eneste ting hun skaper. Nita viser virkelig lidenskap til sitt arbeid. Hun bruker til og med tid på å lage opplæringsvideoer på youtube. Og man kan lett bli inspirert til å prøve selv.

Nita Ravalji

Nita har tatt utdanning i Genetikk, men har hele tiden vært interessert i kunst. Hun har også studert Photoshop, Max, Maya og After effects. Alle er viktige verktøy for å kunne jobbe som CG artist. I 2010 så lærte hun seg Blender og har siden den tid forholdt seg til det.

Nita Ravalji

Når Nita får en idé, så starter hun først og fremst med å leite er noe som hun kan bruke som referanse til karakterdesign, lyssetting og farge graderinger. Når alt er på plass begynner hun å jobbe i 3D. Hun bruker Photoshop og Gimp for å legge den siste finishen på plass.
Nita Ravaljibruker for det meste Blender, men også Gimp og noen ganger Photoshop. I fremtiden ønsker hun å lære se Z-brush og Substance builder.

Nita Ravalji
Nita Ravalji

Inspirasjon er noe vi alle har, men kanskje ikke er så bevisst på hele tiden. Nita Ravaljihenter sin inspirasjon fra barndommen, når hun er mest lykkelig, når hun ser noe som er søtt og nydelig. Nita Ravaljimener at historiene er overalt. Hun liker veldig godt å lete rundt på Pinterest etter nye ideer. Det som inspirer Nita aller mest er arbeider fra andre artister som Goro Fujita, Samantha Sim, Aveline, Jeremy Polonen, Pedro Conti og mange fler.

Nita Ravalji
Nita Ravalji

Nita Ravalji er usikker på hva hennes store drøm i livet er, siden den hele tiden forandrer seg litt, men en ting hun er sikker på, det er at hun vil fortsette å lage kunst resten av livet.

Du kan finne mer av hennes arbeider på www.nitaravalji.com/ og på sosiale kanalene Faceboo, Twitter og på Youtube

Bifall