Daniel popper

Daniel Popper er en kunstner som er mest kjent globalt for sitt arbeid “Larger Than Life” skulpturer som er plassert på offentlige plasser. Skulpturen er helt utrolig med sitt surealistiske preg. Han har også jobbet for blant annet Baby Soft, G-Star Raw og åpningsseremonien for Afrcia Cup of Nations.

Thrive by Daniel Popper
Thrive av Daniel Popper
Thrive av Daniel Popper

Daniel har spesialisert seg innen interaktiv kunst, offentlig kunst, scenografi, installasjonskunst og interiør design. Med måten Daniel jobber på får mennesker ta del i hans kunst og oppleve den på nært hold både ute i natur og i byer.

Modem av Daniel Popper
Modem av Daniel Popper

Daniel Popper er også godt kjent for å lage installasjonskunst på festivaler som Electric Forest i USA, Boom Festival i Portugal, Rainbow Serpent i Australia og Afrikaburn i Tankwa Karoo i sør Afrika. På flere av hans kustnverk jobber han sammen med andre kunstnere, teknikere og håndverkere for å kunne lage slike store skulpturerer og integrere elektronikk som LED lys i hans prosjekter.

Emergence av Daniel Popper
Emergence av Daniel Popper
Emergence av Daniel Popper

Daniel Popper bruker flere typer materialer blant annet tre, glass, betong, fiberglass og stål. Skulpturene er utrolig detaljert ned til både uttrykk og detaljer i struktur. Hans skulpturer er velbalanserte og symmetriske. Skulpturene gir deg en en ro av å se på de selv om de kan ha et litt drastisk uttrykk. Det virker som han liker å vise frem åpenhet og sårbarhet.

Asana av Daniel Popper
Ven A La Luz av Daniel Popper

Du kan følge og se mer av Daniel Poppers arbeid på https://www.danielpopper.com/ Instagram, Facebook og Twitter.