Adolfo Teixeira

Adolfo Teixeira Logo Goat Games

Adolfo Teixeira er en premiert merkevareidentitet designer fra Miami i Florida. Jobben hans går ut på å lage logoer for å styrke merkevarens egenverdi.

Hvis vi tar for oss produktene til Apple, så priser de seg ganske mye høyere enn andre i bransjen og dette er på grunn av logoen har en høyere verdi enn selve produktet de selger. Logoen er en signatur som står sterkt og man hadde blitt skuffet om du pakket opp en ipad fra Apple og logen hadde manglet. Eller du hadde pakket opp Adidas sko uten stripene på siden.

Adolfo Teixeira London Fitness

Adolfo Teixeira Logo for London Fitness

 

Adolfo Teixeira Scale Math

Adolfo Teixeira Logo for Scale Math

 

Adolfo Teixeira er en kunstner når det kommer til logo design. Hans logoer er enkle, tidløse, relevante og allsidige. Han gjør en grundig jobb med å blir kjent med bedriften slik at han kan lage en minneverdig logo som kan relatere til bedriften og varene de selger. 

Adolfo Teixeira har studert arkitektur siden han alltid har vært fascinert av linjer, geometri og det å kunne blande elementer sammen for å lage noe vakkert. Senere startet Adolfo med logo design, kun for at han syntes det var gøy og det gjorde så han kan uttrykke seg mer. Dette la grunnlaget for at han valgte å jobbe videre med logoer.

Adolfo Teixeira 12 Groves Drib

Adolfo Teixeira Logo 12 Groves Olive Oils

Når Adolfo Teixeira skal designe sine logoer liker han å bruke et nett av sirkler og linjer for å lage et balansert logo design. Linjene er også et godt verktøy for å jobbe aktivt med det gylne snitt. Nettet gjør så logoene får flotte sirkulære linjer som gjør at logoen harmoniserer.
Han starter alltid med å bruke penn og papir siden skisser er nøkkelen til et godt design. Når han går over til datamaskinen så bruker han for det meste Adobe Illustrator til logoen og Photoshop til presentasjonen. Slik at kunden kan se hvordan den vil ta seg ut i virkeligheten. Han bruker også Adobe Lightroom for å legge til tekstur og effekter. 

 

Adolfo Teixeira Goat Games

Adolfo Teixeira håndtegnet logo Goat Games

 

Adolfo Teixeira Logo Goat Games

Adolfo Teixeira Logo for Goat Games

 

Inspirasjon henter han fra forskjellige steder som en restaurant med en vakker merkeidentitet, en flott sammensatt produktdesign i en organisk forretning eller kanskje fra et gammelt flott stempel.

For å holde inspirasjonen i gang finner alltid Adolfo Teixeira nye personer som kan inspirere ham. Den siste tiden har han fulgt nøye med på arbeidet til den Brasilianske designeren Guilherme Visotto. Det Brasilianske folket har en veldig god smak når det kommer til merkevareidentitet, av en eller annen grunn. 

Adolfo Teixeira SD

Adolfo Teixeira Logo for SD

 

Adolfo Teixeira Source One

Adolfo Teixeira Logo for Source One

 

Adolfo Teixeira sin store drøm er å en dag kunne være leder for et team med talentfulle designere, for å kunne hjelpe verden til å bli et vakrere sted ved å lage vakker merkevareidentitet.

 

Adolfo Teixeira sammenstning

Adolfo Teixeira sammensetning fra flere av hans logoer

 

Hvis du skal begynne med logo design så anbefaler Adolfo Teixeira å velge deg ut noen logodesignere som inspirere deg, og gjør som de gjør. Ikke prøv å finne opp hjulet på nytt, særlig hvis du er nystartet.
Adolfo viser virkelig lidenskap til sitt yrke. Hans logoer er vakre å se på, de er enkle og forståelige. En virkelig inspirasjon til en logodesigner. 

Du kan følge Adolfo Teixeira på Dribbble, Instagram og Behance

0 comments

Leave a reply