Geomanist

En moderne, ren, lineære fonter og geomanist sans serif designet font.
Laget av atipo.es

Geomanist er en lineær font med jevntykke stammer og streker. Fonten har et flott design som er godt gjennomført og gjør den til en lett lesbar font. Fontens minuskler er lett å skille fra hverandre som gir en god leserytme. Versalene til geomanist er kraftige og fine i form og passer ypperlig til plakat design, hvor man vil at teksten skal ha en sterk betydning. På hjemmesiden, har de laget en egen side med bruk av fonten i plakater. Geomanist inneholder også den elegante og delikate tynne skrift vekten, som kan brukes til å lage kontrast mellom overskrit og brød tekst eller på nettsider for å skape det litt moderne uttrykket.

ninestylesgeomanist

Skrifttypens tall er satt i monospace slik at disse skal passe fint inn i tabeller, hvor da tallene faller i rekke vertikalt.
Geomanist inneholder samtlige språks spesialteng som i vårt tilfelle er ÆØÅ, samt anførselstegn og braketter.
Skrifttypen inneholder også numerisk typografi, inkludert forhåndslaget fraksjoner, tellere og nevnere, hevet og tegnene mindre enn og større enn.

aaaaageomanist

Geomanist kan lastes ned gratis mot at du twittrer eller liker via facebook, men da bare i en skrift vekt og dette er regular. Hvis du vil kjøpe hele font settet så kan du gjøre dette og velge selv hvor mye du vil betale. Men husk at dette gjelder kunn en lisens og inntil 5 maskiner om det er hjemme og eller kontor pc. Du står fritt til å bruke fonten i personlig eller kommersielt arbeid. Skrifttypen kan brukes til all slags design arbeid inklusiv logo og varemerker. Skal fontens brukes i et firma med flere ansatte så man kontakte atipo for flerbruker lisens.

Dette er plakater som er hentet fra tumblr hvor atipo har en egen side. Nesten alle plakaten er satt opp med et midtstilt og symmetrisk design. Teksten er negativ, men den kommer godt frem med en så solid og fin font. Skriftypen er satt opp med forskjellige vektyper for legge vekt på det som skal fremheves.

eyeinthesky stairwaytoheaver downinthehole circle_booklet

Besøk hjemmesiden til geomanist.com
Besøk hjemmesiden med plakater
Besøk tumblr for plakater

0 comments

Leave a reply