Geneviève Caron

Portrett eldre mann

Geneviève er født og oppvokst i Quebec, Canada og er utdannet ved Laval Universitet. Hun har jobbet flere år som grafisk designer i Montreal før hennes lidenskap til fotografering begynte. Hun skriver selv på Behance at hun elsker lys og skygger og alt i mellom.

Utifra hennes bilder kommer lidenskapen godt frem. Geneviève har en utrolig kontroll over lys og setter lav-tone bilder like flott som hun setter lys-tone bilder. Hun har en flott skygge kontroll, hvor hun både får til harde kanter, men allikevel myke skygger. Det er fantastisk å se slik kontroll. Geneviève sine lys-tone bilder er flott balansert og dette er ikke lett når man bruker flere lys kilder og bader modellen i vakkert lys. Det skal ikke mye til før kryss skygger tar over og kan trekke ned bildet. Geneviève er en dame med erfaring vi fleste kan drømme om med kunder som Coca Cola, Colgate, Johnson & Johnson, Toyota, Reitmans, Sony og mange fler som du kan se på hennes hjemmeside.

portrett mann med skjegg
portrett jente studio
portrett gutt studio
portrett mann stuido

Lys-tone bilde er bilder som gir lite skygger og dermed også lite kontrast. Bildene virker fremtredende og fulle av liv. Geneviève har forsatt gode kontraster, som gir flotte komplimenter til bildet. Vi mennesker tiltrekkes som oftest lyse bilder, fordi det imiterer dagslys og er tiltrekkende, vakkert, åpent, innbydende, ærlig og i disse portrettene minimalistisk. Geneviève har like god kontroll på lyset både inne som ute. Helt utrolig å se at bilden bærer det samme lyset på studiobildene som utebildene, noe som krever ganske mye av fotografens lys kunnskaper. Hennes komposisjoner viser en flott kontroll av det gylne snitt, portrett bildene har øynene liggende på det gylne snitt samme er også helgfigur bildene vel plassert med god fordeling innen for tredeling av bildet.

portrett ung mann ute
portrett gutt studio
portrett jente ute
portrett mann studio

Vi synes portrett serien til Geneviève er helt fantastisk. Hun har fått en utrolig flott kontakt med sine modeller og skaper sammen med de et utrolig spennende bilder, som man kan sitte å beundre lenge og leve seg inn i personligheten, det mystiske, alle hemlighetene og livet som kommer frem. Geneviève bringer oss tett innpå sine modeller og viser fremragende lidenskap til foto.

portrett jente studio
portrett gutt studio
portrett jente studio

Vi anbefaler å ta en tur til hjemmesiden til Geneviève og se på hennes bilder innen barn, skjønnhet, livsstil, portrett og mote.

 

 

0 comments

Leave a reply