Run4Tiger

streker som utgjør en tiger over et kart tekst run for life

Rund4Tiger er et utrolig flott prosjekt som er laget for å redde Amur Tigerene. Det er bare 450 igjen i  hele verden og dette er det største kattedyret. Å lage denne flotte nettsiden er en fin måte å trekke oppmerksomhet til problemet på, med flott design og en utrolig kobling mellom mennesker og tigere. Firmaet som står bak denne flotte og intrikate nettsiden er et firma som heter Hungry Boys og er et Russisk firma. De har gjort mange flotte prosjekter som man kan se på hjemme siden deres.

450 left wordls largets cat average runs 9,6 km per day laptop

Run for Life av Hungry Boys

try you best og en laptop i bakgrunnen

Run for Life av Hungry Boys

nærbilde av en som holder mobiltelefon og løpe appen

Run for Life av Hungry Boys

Hungry Boys utgjør et sterkt team som gjør flott arbeid både innen design og webutvikling. Nettsiden er velfungerende samt morsom å bruke. Man kan lett navigere seg rundt med enkle menyer. Fantastiske animasjoner og overganger når man skroller nedover nettsiden. Når man laster inn siden får man frem en animasjon av streker som former seg som en tiger i takt med at nettsiden laster, dette gir et godt inntrykk på hvor mye de har lagt ned i dette prosjektet for å frem alle detaljene. Å kunne utføre en slik side som de har laget, hvor man kan leke seg i selve designet ved at de har gjort siden interaktiv mot muse pekeren, så når man fører denne over teksten, tigeren eller mannen som løper vil pikslene/prikkene vike bort fra muse pekeren. Utrolig åssen de har fått laget den løpende tigeren og mannen. Man skal være ekstremt dyktig innen html koding og javascript for å kunne fullføre en slik jobb. Uheldigvis er ikke mobiler så veldig glad i canvas og siden støtter derfor ikke mobiltelefoner når det kommer til det animerte på forsiden. Men man kan fortsatt lese om Amur tigeren og melde seg opp på konkurransen og følge progresjon via appen.

using running apps? og nærbilde av en som holder en mobil

Run for Life av Hungry Boys

Løpende tiger

Run for Life av Hungry Boys

løpende menneske

Run for Life av Hungry Boys

there are only 450 tigers left

Run for Life av Hungry Boys

Farge valget er utmerket, fordi gul fanger vår oppmerksomhet og stimulerer mental aktivitet, noe som kan bidra itl at vi bruker mer tid på nettsiden for å utforske og leke med designet. Gul generer også muskel energi, noe som passer perfekt med tanke på utfordringen som World Wide Fund for Nature og Hungry Boys gir oss. Fargen gul representerer også glede, intellekt og bunnløs energi. Dette passer godt til Tigere som er dyr med utrolig styrke og utholdenhet. De kan springe utrolige lengder i løpet av en dag og dette kan man lese om på nettsiden, før man melder seg på utfordringen.

How can you save them

Run for Life av Hungry Boys

Amur tiger is disappearing

Run for Life av Hungry Boys

tøy pote og et kort

Run for Life av Hungry Boys

Nettsiden er flott inspirasjon når man skal tenke ut egne design og ikke la seg stoppe av teknologi. Sett i gang med det man vil lage og prøv heller å komme i kontakt med noen som kan lage det tekniske og motsatt. Samarbeid er viktig og i dette tilfellet har WWF og Hungry Boys fått til et flott produkt som engasjerer mennesker til å bidra for å redde dyr.

0 comments

Leave a reply