Emir Ayouni

Emir Ayouni er en identitets designer, merkevare strategist og illustratør. Lager utrolige logoer og fantastiske plakater. Han har bodd i norge i 13 år og har laget en plakatserie for handelshøyskolen BI.  

 

Emir Ayouni Northern hooligans

Emir Ayouni – Northern Hooligans

Northern hooligans er klesselskap som også har tilbehør og bagger. Firmaet har base i den nordre delen av Skandinavia og har flotte produkter som du kan se i deres nettbutikk på http://www.northernhooligans.com. Produktene minner veldig om den amerikanske tømrer stilen.

 

Emir Ayouni for Northern Hooligans


Emir Ayouni ble kontaktet for å gjøre noe som heter en Sub branding. Det vil si at man bygger et undermerke ut fra profilen som allerede ligger der. I dette tilfellet ble Emir ansvarlig for merkevarebyggingen av baggene til Northern Hooligans. Det krever lidenskap for sitt yrke å kunne sette seg inn i hva som har blitt laget tidligere og fortsette i samme stilart slik at nye piktogrammer, farger og kontraster passer inn i det som er laget tidligere. Tilhørighet og enhet er utrolig viktig.

 

Emir Ayouni Northern Hooligans


Emir Ayouni har gjort en fantastisk jobb med merkevarebyggingen for baggene til Northern Hooligans. De grafiske tilleggene og oppsettene tar seg virkelig godt ut og komplementerer bagene. Merkelappene får ekstra synlighet og tilfører en ekstra røffhet til produktet.

Hvis du ønsker å se flere arbeider eller følge Emir Ayouni kan du gjøre det på hans hjemmeside www.growcase.com, Behance og på Dribbble

0 comments

Leave a reply